LOL Surprise OMG Style Studio on Prinxy

Te joci LOL Surprise OMG Style Studio pe Prinxy

Povestea jocului LOL Surprise OMG Style Studio

Intră în Style Studio, locul fierbinte de îmbrăcăminte din lumea uluitoare a LOL Surprise! OMG™. Moda nu a fost niciodată mai distractivă! Acest joc pune în lumina reflectoarelor patru dintre superstarurile tale preferate - șicul Royal Bee, ciudatul Neon Licious, orbitorul Lady Diva și șoldul Swag. Împreună cu aceste fashioniste, modelează alte optsprezece păpuși preferate de fani care tânjesc după atingerea ta creativă!

Fiecare LOL Surprise! Misiunea OMG Style Studio necesită geniul tău unic în modă - îmbracă păpușile în stiluri la modă, obține aprecieri pe rețelele de socializare și dovedește-ți priceperea în modă. Nu sunteți adeptul urmăririi ultimelor tendințe? Rupe modelul și creează-ți stilul unic din multe articole de modă disponibile. Du-ți pasiunea pentru modă la nivelul următor și explorează toate provocările modei în acest joc online de îmbrăcăminte pentru fete !

Și ce este o transformare glam fără o ședință foto? Pozează-ți păpușile minunate, fă fotografia perfectă și arată-ți abilitățile incredibile de stil. Dar distracția nu se oprește aici - cufundați-vă în ritmurile pline de energie din albumul oficial Fierce, oferind fundalul suprem pentru această fiesta de modă. Acum, ești gata să cucerești lumea modei la Style Studio?

Distrați-vă de minune jucând online jocul LOL Surprise OMG Style Studio pentru fete la Prinxy

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de modă :

  1. Balerina de patinaj pe gheață
  2. Îmbrăcăminte de lux BFFs
  3. Întâlnirea cuplului de Ziua Îndrăgostiților