Îmbracă-o pe Masha on Prinxy

Te joci Îmbracă-o pe Masha pe Prinxy

Povestea jocului Îmbracă-o pe Masha

Pune-ți la încercare abilitățile de modă pentru a vedea ce aspect drăguț poți pune împreună pentru Masha răutăcioasă. Fetița rusă din popularele desene animate Masha and the Bear are nevoie de ajutorul tău pentru a te pregăti pentru o nouă zi aventuroasă în pădure. Ești gata să o surprinzi cu un look nou? Începeți cu jocul Dress Up Masha pentru fete și distrați-vă îmbrăcând-o online la Prinxy.app!

Acest nou joc de îmbrăcat portretizează fetița rusă și cea mai bună prietenă a ei, Ursul! Se pregătesc să pornească într-o nouă aventură și să exploreze pădurea în care trăiesc, dar nu înainte ca Masha să-și facă ținuta zilei perfect amestecată și asortată. Fata adorabilă poartă de obicei o rochie frumoasă cu motive rusești, dar astăzi o poți îmbrăca în orice îți place. Ești gata să răsfoiești noul garderobă al lui Masha?

Pe lângă rochia ei semnată, în acest joc distractiv de desene animate , veți găsi și multe rochii spaghete de culoare bomboane și rochii lungi cu imprimeuri jucăușe pe care le puteți asocia cu cămașa dvs. albă preferată. Dar există, de asemenea, câteva costume super-tematice de vacanță pe care ar trebui să le verificați. Puneți-o să încerce diferite combinații și, după ce ați terminat, căutați câteva accesorii care să completeze ținuta aleasă. Asigurați-vă că selectați mai întâi o pereche confortabilă de pantofi, apoi faceți-i părul. Apoi, completează-ți look-ul cu o fundă de păr pentru fete sau decide-ți una dintre batistele semnate sau o pălărie cu teme fanteziste. Atunci înnebunește-ți accesoriile! Sunt atât de multe încât poți să completezi literalmente orice look dorești. Există aripi transparente pentru un aspect mic de zână, există urechi roz pufoase pe care le puteți folosi pentru a o transforma într-un iepuraș de Paște și există chiar și recuzită pentru ao transforma într-o școală japoneză care joacă jocuri video. Destul de cool, nu?

Amestecă și asortează piesele de îmbrăcăminte cu accesoriile tale preferate și creează un aspect minunat pentru această minunată fată rusă în timp ce joci Dress Up Masha online la Prinxy.app! Distrează-te!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri pentru fete pe care ar trebui să le verificați:

  1. Arată Powerpuff-ul lui Ellie  
  2. Supereroi Noua Aventura
  3. Jocuri pentru fete peșteră