Fashion Box: Glam Diva on Prinxy

Te joci Fashion Box: Glam Diva pe Prinxy

Povestea jocului Fashion Box: Glam Diva

În acest nou joc de îmbrăcăminte pentru fete numit Fashion Box: Glam Diva , frumoasa noastră fată Bonnie se îmbracă ca o Barbie din viața reală într-o cutie uriașă. Apăsați butonul de redare și alăturați-vă distracției astăzi!

În ultimele luni, această tendință de cutie de modă a fost prezentată pe tot internetul. Surorile Kardashian și Beyonce s-au numărat printre primele celebrități care au încercat viața în provocări de modă din plastic, iar acum este șansa lui Bonnie de a reuși aspectul. Ea va alege un look de divă glam și are nevoie de ajutorul tău pentru a arăta uimitor. Doamnelor, sunteți pregătite pentru un joc de îmbrăcăminte unic? Atunci haideți să începem cu Fashion Box: Glam Diva joc de îmbrăcare pentru fete și să vedem ce look șic puteți pune împreună pentru frumoasa noastră fashionista.

Începe prin a-ți arăta abilitățile de artist de machiaj. Machiajul unei păpuși Barbie este evidențiat de un machiaj remarcabil pentru ochi și este completat de un ruj roz super dulce. În acest joc de machiaj online pentru fete, am adunat cele mai frumoase culori de fard de pleoape și nuanțe de ruj pe care le poți folosi pentru a crea fie un aspect romantic, plin de farmec, fie un aspect natural pentru frumoasa ta păpușă Barbie din viața reală. Joacă-te cu culorile tale preferate, iar apoi pentru a completa aspectul de machiaj al lui Bonnie, aplică rimel negru și un fard de obraz strălucitor la alegere. Ce altceva de luat în considerare? O nouă pereche de lentile de contact va adăuga puțină scânteie aspectului ei final, așa că asigurați-vă că alegeți și o pereche de lentile de contact colorate.

Odată ce ai terminat de a face cu aspectul de machiaj al lui Bonnie, poți să mergi mai departe și să răsfoiești și prin garderoba ei plină de farmec! Acolo vei găsi o mulțime de rochii de seară pline de farmec și topuri de cocktail pe care le poți asorta cu fuste cu paiete, tocuri înalte și bijuterii strălucitoare. Amestecați-le și potriviți-le după cum doriți, puneți-le pe Bonnie să încerce câteva look-uri și apoi alegeți-o pe cea câștigătoare. O diademă de prințesă și un clutch minuscul vor completa perfect aspectul de păpușă al fetiței noastre, așa că asigurați-vă că le alegeți pe cele care îi complimentează cel mai bine aspectul.

Distrează-te de minune jucând Fashion Box: Glam Diva online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Moda   de Prinxy.app:

  1. Prinxy Dress Up Rewind
  2. Prinxy House Of Fashion
  3. Tendințe TikTok: Moda pentru iubit