Back 2 Scoala Makeover on Prinxy

Te joci Back 2 Scoala Makeover pe Prinxy

Povestea jocului Back 2 Scoala Makeover

Pregătește-te să-ți dezlănțui stilistul interior în Back 2 School Makeover! Pornește într-o călătorie fabuloasă cu personajul nostru, Amelia, în timp ce ea se transformă dintr-o e-girl nervoasă într-o fashionista șic, pregătită pentru școală.

Jocul începe cu Amelia legănându-și stilul clasic de e-girl, complet cu șuvițe lungi și întunecate și un machiaj îndrăzneț. Este datoria ta să-i reînnoiești întregul aspect pentru a o face cea mai bună înfățișare a școlii! În primul rând, este timpul părului! Răsfățați-vă cu o rutină de îngrijire a părului ca nimeni altul – albiți acele trepte întunecate pentru a deschide calea pentru o coamă uimitoare de culoarea castanului. Spălați-i temeinic șuvițele, uscați-le la perfecțiune și tăiați-le într-o tunsoare jucăușă.

Dar părul nu este singurul lucru pe ordinea de zi! Fata noastră are nevoie de un ten impecabil care să se potrivească cu noul ei „do”. Răsfățați-o cu un tratament facial de lux care alungă acele coșuri plictisitoare, lăsând-o cu pielea clară și strălucitoare. Acum, este timpul pentru magia machiajului! Pătrundeți-vă într-o selecție vastă de farduri de pleoape, rimel, rujuri, farduri de obraz și opțiuni de iris pentru a crea aspectul suprem de machiaj feminin. De la subtil și dulce la îndrăzneț și sassy, posibilitățile sunt nesfârșite! Experimentați cu diferite palete de fard de pleoape, variind de la tonuri neutre la note vibrante de culoare. Adaugă lungime și volum genelor Ameliei cu o selecție de rimeluri care îi vor face ochii să iasă în evidență. Alege dintr-un sortiment de rujuri, de la nude clasice la nuanțe îndrăznețe, statement. Oferă-i obrajilor o culoare naturală cu o varietate de opțiuni de blush. Și nu uitați să explorați diferite opțiuni de iris pentru a găsi culoarea perfectă a ochilor care să se potrivească cu noul ei aspect, în timp ce continuați să jucați acest joc distractiv de machiaj pentru fete online pe Prinxy.app!

Și să nu uităm de garderoba de la întoarcerea la școală a Ameliei! Opțiunile de îmbrăcăminte din Back 2 School Makeover te vor face să emani stil și trendy. Îmbrăcați-o pe Amelia în rochii la modă, de la modele în carouri drăguțe și cochete până la rochii negre, elegante și șic. Amestecă și potrivește topuri și funduri pentru a crea ținute unice și elegante, care reflectă personalitatea ei. Îmbinați-i ținutele cu pantofi la modă, de la adidași comozi la cizme până la genunchi, în funcție de starea ei de spirit și de ocazie. Accesorizați la perfecțiune cu o varietate de genți elegante, bijuterii și alte accesorii la modă pentru a-și completa ansamblul. Opțiunile sunt nelimitate în acest joc de modă pe tema școlii pentru fete, iar fiecare ținută este garantată să facă o declarație.

Back 2 School Makeover este jocul suprem pentru a obține soluția de modă, combinând îngrijirea părului, tratamente de înfrumusețare, machiaj și îmbrăcare într-o singură aventură plină de glam. Așadar, canalizează-ți stilistul interior și pregătește-te să răzbați holurile cu stilul tău!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri școlare de la Prinxy.app:

  1. Fete rele de liceu
  2. Fete rele de liceu 2
  3. Fashioniste înapoi la școală