Tendințe florale TikTok on Prinxy

Te joci Tendințe florale TikTok pe Prinxy

Povestea jocului Tendințe florale TikTok

Vara aceasta pare a fi o atingere florală în ceea ce privește tendințele de machiaj. În jocul de astăzi TikTok Floral Trends , vei descoperi această tendință vibrantă de vară și vei învăța cum să creezi trei look-uri florale diferite pentru fetele tale Clony preferate!

Ești gata să arunci o privire? Noi, cei de la Prinxy.app, ne referim la aspectul floral și îl iubim atât de mult încât mai avem trei look-uri de machiaj #FloralTrends care vor apărea în această vară. Primul o are în rolul principal pe Kiki, o artistă talentată care vă va ghida prin aspectul ei de machiaj cu tematică unicorn, inspirat din lumea magică a acestor creaturi fantastice. Recrearea aspectului ei de machiaj este ușor, trebuie să urmați câțiva pași de bază de machiaj și veți fi gata să vă impresionați toți prietenii la viitoarea petrecere pe plajă. Experimentează cu diverse nuanțe de fard de pleoape și amestecă-le în combinații nesfârșite. Apoi adăugați niște sclipici deasupra ochilor ei și aplicați rimel, fard de obraz și o nuanță îndrăzneață de ruj pentru a-și completa aspectul. Nu uitați să alegeți câteva pietre prețioase strălucitoare care vor adăuga o notă finală creației dvs.!

Super treabă, doamnelor! Acum să ne grăbim și să ne alăturăm Oliviei în continuare. Ar putea folosi și ajutorul tău, dar reține că provocarea ei nu este jocul tău obișnuit de machiaj   pentru fete. Cu astfel de caracteristici uimitoare asemănătoare păpușilor și un simț fantastic al stilului, Olivia este aici pentru a vă arăta ce are în trusa ei. De la opțiuni de fard de pleoape strălucitoare până la opțiuni de iluminare strălucitoare, autocolante pentru fete și accesorii în tendințe TikTok, aspectul de machiaj al Oliviei este o originalitate strigătoare. Fă-o pe Olivia să devină colorată cu un aspect roz și galben sau dă-i un aspect urban, la modă, cu fard de pleoape roșu și alb. Completați aspectul la modă al Oliviei cu rimel îndrăzneț și niște autocolante strălucitoare pentru față. Odată ce ai creat o capodopera pe chipul ei, alege câteva accesorii care îi vor completa look-ul.

Sper că ești gata pentru încă ceva, continuăm imediat cu sesiunea de machiaj a Reginei! E atât de gata să încerce un nou look, nu-i așa? De data aceasta, ea vrea să încerce machiajul de culori reci, iar tu ai șansa de a alege dintre o grămadă de modele de flori de gheață, petale și pietre prețioase sclipitoare pe cele care arată cel mai bine pe ea. Parcurgeți toate opțiunile pe care le-am pregătit la dispoziție în această a treia unitate de machiaj, fiți creativ și vedeți ce aspect de machiaj de vară puteți pune împreună pentru fata noastră superbă de aici.

Distrați-vă de minune jucând online TikTok Floral Trends la Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri TikTok de   Prinxy.app:

  1. Supermodele TikTok
  2. Coafuri împletite TikTok
  3. Crypto Gals TikTok Fashion