Supermodel Fashion Lookbook on Prinxy

Te joci Supermodel Fashion Lookbook pe Prinxy

Povestea jocului Supermodel Fashion Lookbook

Există o ofertă de locuri de muncă în industria modei, iar voi doamnelor o să vă placă! Gigi Hadid are nevoie de ajutor pentru a-și proiecta lookbook-ul și tu o poți ajuta! Vino și alătură-te ei pentru a începe cu jocul de îmbrăcăminte Supermodel Fashion Lookbook pentru fete online la Prinxy.app!

În fiecare an, frumoasa blondie își reîmprospătează lookbook-ul și îl actualizează cu imagini de la cele mai recente evenimente de modă. Anul acesta va folosi poze de la trei evenimente importante de covor roșu, dar este puțin ocupată și nu se poate ocupa de ținutele sale pentru viitoarele evenimente de modă. Aici este nevoie de mâna ta de ajutor în jocul Supermodel Fashion Lookbook pentru fete. Începeți cu acest nou joc de îmbrăcăminte pentru celebrități , deveniți consilierul personal de modă al lui Gigi și vedeți ce look-uri uimitoare puteți pune împreună pentru superba noastră supermodelă. În jocurile acestei fete, va participa la un spectacol de modă, la un premiu de muzică și va merge, de asemenea, cu prietenii ei.

Datorită slujbei sale, garderoba lui Gigi este plină de cele mai la modă ținute de la cei mai renumiți designeri din întreaga lume. Vă veți distra minunat răsfoind toate acele haine de designer, tocuri înalte uimitoare și bijuterii cu diamante. Dar să începem cu primul eveniment din agenda aglomerată a lui Gigi, care este un eveniment de modă plin de farmec. O să stea lângă Anna Wintour la prezentarea de modă Chanel și trebuie să se uite la tot ce este mai bun. Deci, ce ar trebui să poarte? Există mici rochii negre de lux din care să alegi, salopete cu paiete, rochii de bandaj și rochii lungi de seară cu decupaje care vor arăta minunat pe corpul ei de supermodel. Selectați rochia preferată pentru Gigi Hadid, apoi potriviți-vă selecția cu tocuri de designer, bijuterii, o geantă de ambreiaj și o coafură nouă! Bună treabă, doamnelor! Te întrebi ce urmează?

Al doilea eveniment de pe agenda lui Gigi vă va duce la un premiu de muzică. Ce ar trebui să poarte cu această ocazie? Există bluze elegante și bluze decupate din care să alegi, există în garderoba ei pantaloni scurți cu imprimeu din piele de șarpe și fuste din piele, așa că amestecă-le și asortează-le după cum dorești și formează un look fascinant pentru celebra noastră fată. Apoi, accesorizează ținuta câștigătoare cu stiletto sau cizme metalice, ochelari de soare reci și o coafură colorată. După încheierea acestor evenimente pline de farmec, ar dori să petreacă ceva timp ajungând din urmă cu BFF-urile ei, așa că vei putea să te provoci din nou și să creezi o altă ținută pentru supermodelul nostru fierbinte. Îmbracă-o într-o pereche chic de blugi și un tricou imprimat, trage-i părul într-o coadă de cal și completează-i aspectul cu perechea ta preferată de adidași.

Distrează-te de minune găsind trei ținute grozave pentru aceste evenimente în acest joc de modă online pentru fete numit Supermodel Fashion Lookbook !

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri GRATUITE despre celebrități pe care ar trebui să le verificați:

  1. BFF-uri celebre
  2. Celebrity Summer Fashion
  3. Celebrity Fashion Color Test