Prințese Pulover Urât Distracție on Prinxy

Te joci Prințese Pulover Urât Distracție pe Prinxy

Povestea jocului Prințese Pulover Urât Distracție

Cu doar câteva zile rămase până la sărbătoarea de iarnă, au fost anunțate cele mai tari petreceri, iar aceste prințese Disney intenționează să participe la toate. Mai ales că anul acesta va fi prima dată prințesa Jasmine sărbătorind Crăciunul și vor ca ea să le descopere pe toate! Cei mai buni prieteni ai săi vor să aibă experiența completă de Crăciun și, pentru asta, vor avea nevoie de ajutorul tău. Veniți și alăturați-vă fetelor pentru a începe cu Fun Princess Sweat Sweat Fun și ajutați-i pe cei trei BFF să aibă cel mai bun Crăciun vreodată!

După cum știți deja, pregătirile pentru această sărbătoare magică de iarnă încep la începutul lunii decembrie și se termină în ajunul Crăciunului. Și care este primul lucru pe care îl facem cu toții? Decorăm casa și bradul de Crăciun, desigur! Acesta este modul în care Anna și Ariel vor introduce prințesa Jasmine în această frumoasă vacanță! Alătură-te celor mai buni trei prieteni în acest joc de decorare online pentru fete și ajută-le să-și înfrumusețeze camera de zi la timp de Crăciun. Decorează șemineul cu ciorapi, lumânări, ghirlande, flori de iarnă și lumini colorate. Apoi, alegeți câteva decorațiuni superbe și pentru brad.

După ce ați terminat cu această sarcină de designer de interior, puteți ajuta fetele să se pregătească pentru petrecerea anuală Ugly Sweater! Aceasta este șansa ta de a-ți arăta abilitățile de consilier de modă în acest joc online de fete pentru prințese. Petrecerea urâtă a puloverelor este o tradiție prostească și distractivă pe care Anna și Ariel au pus-o împreună pentru a-și distra prietenii. Este tradiția perfectă pentru toată lumea de a prezenta, primi și purta pulovere urâte de Crăciun. Cu cât este mai urât cu atât mai bine! Ajutați aceste prințese superbe să facă aproape imposibilul și faceți puloverele lor urâte de Crăciun să arate elegant. Dar nu vă fie frică să arătați un pic nebun, sunt destul de sigur că Anna, Ariel și Jasmine nu se vor supăra. Nu uitați să alegeți care pulover este urât, care este mai urât și care este cel mai urât!

Distrează-te minunat jucându-l pe Princesses Ugly Sweater Fun dress up pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt încă trei jocuri de Crăciun ar trebui să joci în continuare:

  1. Vacanțe de iarnă BFFs
  2. Tendințele modei surorilor de iarnă
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover