DIY Magic Crăciun prințesă on Prinxy

Te joci DIY Magic Crăciun prințesă pe Prinxy

Povestea jocului DIY Magic Crăciun prințesă

Crăciunul se apropie foarte repede și dacă mai ai nevoie de câteva cadouri pentru a-ți surprinde familia și prietenii dragi cu acest sezon de sărbători, atunci asigură-te că arunci o privire mai atentă la jocul DIY Magic Princess de Crăciun pentru fete. Cadourile realizate manual sunt foarte apreciate anul acesta și, cu îndrumarea potrivită, puteți veni cu siguranță cu câteva cadouri rafinate. Ești gata să începi să faci ceva?

Vino și alătură-te adorabilei noastre prințese în acest distractiv joc de vacanță pentru fete numit Princess Magic Christmas DIY și, una câte una, descoperă toate ideile ei unice pe care le-ai putea transforma în cadouri declarative. Primul articol pe care îl veți face astăzi este o lampă de Crăciun. Amestecați făină de porumb și spumă de ras pentru a face zăpadă artificială, apoi urmați instrucțiunile pas cu pas ale fetei noastre pentru a face lampa borcanului. După ce ați terminat, alegeți un topper de Crăciun, iar lampa dvs. specială va fi gata să vă lumineze camera preferată din casă. Bună treabă, doamnelor! Ești pregătit pentru sarcina dulce pe care am pregătit-o în continuare?

Crăciunul nu ar fi complet fără un lot de prăjituri proaspăt coapte, așa că, în continuare, facem niște prăjituri delicioase de turtă dulce. Urmatorul jocul de gătit este inspirat de o rețetă germană și este cu siguranță cea mai bună rețetă pe care ai putea să o încerci. Aceste prăjituri de turtă dulce sunt umede, pur și simplu delicioase și fac cele mai bune delicii de vacanță. Coaceți prăjiturile în formă de copac în cuptor, decorați-le cu glazură verde și albă și nu uitați să finalizați sesiunea de decorare a prăjiturilor cu niște stropi colorate.

Și, în sfârșit, prințesa noastră vă va învăța cum să dați lucrurilor vechi o viață nouă. V-ați imaginat vreodată că puteți folosi șosete vechi vechi pentru a face jucării de pluș? Astăzi facem un gnom de Crăciun, dar ai putea face mult mai mult! Pur și simplu lipiți părțile împreună și completați creația cu o barbă mare și o pălărie înaltă. Asta este! Ai trei cadouri unice care cu siguranță îți vor face o impresie bună.

Distrează-te minunat jucând jocul DIY Magic Princess de Crăciun pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Crăciun pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Princesses In Christmasland
  2. Ellie vine acasă de Crăciun
  3. Joc de colorat Crăciun turtă dulce