Povestea jocului Coafuri cu cretă de păr

Ora festivalului a venit puțin târziu în 2020, dar, din fericire, poți să-ți surprinzi prietenii cu niște look-uri. Creta pentru păr este în tendințe, așa că doamnelor ar trebui să fiți pregătite să aflați mai multe despre această tendință colorată a părului în jocul Coafuri de păr cu cretă pentru fete.

Ideile cu cretă de păr prezentate aici sunt biletul tău de aur pentru părul instantaneu, care lasă să cadă din fălci, așa că haideți să creăm împreună coafura de vară perfectă, pe măsură ce continuați să jucați acest joc de păr online pentru fete.

În primul rând, trebuie să obținem părul curat și condiționat. Nu uitați să aplicați și o mască de păr hrănitoare ... un păr sănătos și strălucitor este baza oricărei coafuri reci. După ce ați parcurs toți pașii unei rutine profesionale de îngrijire a părului, puteți continua și alege stilul potrivit pentru părul dvs. Personalizați-vă coafura de festival cu breton pentru fete, panglici strânse, chifle murdare, bucle largi și multe altele. Obțineți o mulțime de opțiuni și puteți alege orice doriți pentru a vă construi coafura perfectă. O treabă grozavă, nu hai să o colorăm.

Pe pagina următoare a acestui joc de frumusețe online, puteți selecta culorile pe care doriți să le adăugați în coafura dvs. de festival rece. Există multe culori de cretă din care puteți alege. Alege-i pe cei care îți plac, înnebunește-ți și fă-ți părul atât de colorat cât vrei! Rețineți că utilizarea cretei pentru a vă colora părul este ușoară și sigură, dar fiți conștienți de a nu intra într-o obsesie zilnică a cretei. Deși nu este la fel de dăunător ca un colorant permanent, acesta suge puțină umiditate din păr, făcându-l puțin mai fragil.

Apoi, faceți totul să apară cu machiajul și ținuta perfectă. Parcurge toate produsele cosmetice disponibile la dispoziția ta și folosește-ți preferatele pentru a crea un aspect de machiaj feminin. Completează apoi aspectul festivalului cu o ținută elegantă și o pereche de cercei statement. Nu îți place noul tău look?

Distrează-te jucând jocul Hair Chalk Hairstyles pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a juca acest joc distractiv pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de coafuri pe care ar trebui să le verificați:

  1. Coafuri Harley Quinn
  2. Coafuri Ellie Glamour
  3. Salonul de coafură Princess Bridesmaids