Baddie Billie Evolution on Prinxy

Te joci Baddie Billie Evolution pe Prinxy

Povestea jocului Baddie Billie Evolution

Al doilea album al lui Billie este pe cale să iasă pe piață, așa că sărbătorim lansarea lui cu acest joc uimitor de îmbrăcăminte pentru fete numit Baddie Billie Evolution . În el, trecem prin patru dintre look-urile iconice ale lui Billie. În fiecare etapă, voi, fetelor, veți crea ținute inspirate de moda pe care a purtat-o, având o anumită culoare a părului. Deci ești curios să descoperi cele patru look-uri emblematice pe care le-am prezentat în jocul nostru Prinxy? Atunci să începem!

Începem călătoria cu unul dintre look-urile preferate ale echipei noastre, părul argintiu platinat. A fost o etapă din viața ei în care minimalismul și ținutele monocrome în culori strălucitoare i-au stăpânit aspectul, iar asta veți vedea în prima unitate a jocului nostru de îmbrăcare a celebrităților pentru fete. Amplasată într-un fundal minimalist pe care s-ar putea să-l recunoașteți din videoclipul piesei ei „Copycat”, o Billie Eilish cu părul alb-gri așteaptă să fie îmbrăcată în setul monocrom preferat. Ce ai de gând să alegi pentru ea? Uită-te prin selecția largă de top și fund și selectează-ți setul preferat pentru a o îmbrăca. Apoi accesorizează-ți selecția cu sunnies cool și niște unghii supradimensionate. Ești pregătit pentru încă ceva?

Apoi apăsați în continuare și să vedem ce ținută uimitoare supradimensionată puteți alege pentru o Billie cu părul albastru. Garderoba pe care v-am pregătit-o în a doua unitate a jocului nostru de îmbrăcăminte pentru fete este guvernată de alb, negru și albastru. Amestecă-le și asortează-le după cum dorești și accesorizează aspectul final cu coliere de lanț supradimensionate și inele mari. În continuare, ai de-a face cu una dintre cele mai emblematice coafuri ale lui Billie. Coafura verde neon și negru este următoarea în linie și sunt deja curioasă să văd ce ținută neon ai de gând să alegi pentru ea. În această a treia unitate a jocului nostru de modă , vă aducem o nouă garderobă cu care să vă jucați. Ținutele sunt inspirate de cele pe care Billie le-a purtat la diverse evenimente, unele dintre ele vin în verde simplu, negru și alb, iar altele sunt acoperite cu imprimeuri complexe de designer. Pune-o să încerce diferite combinații, să o aleagă pe cea câștigătoare și să termine look-ul lui Billie cu o pereche de unghii lungi într-o culoare verde neon.

A patra unitate de îmbrăcăminte este inspirată de cel mai recent look de păr al lui Billie și dezvăluie o blondă decolorată, Billie Eilish. Transformarea vine să dezvăluie o nouă etapă în viața lui Billie când ea se trezește mai fericită ca niciodată. Pentru această a patra unitate de îmbrăcăminte, am pregătit câteva look-uri feminine în culori pastelate și opțiuni vestimentare strâmte, care nu seamănă deloc cu ceea ce obișnuia să poarte înainte. Vino cu ceva frumos pentru ea!

PS Am acoperit toți pașii refacerii părului lui Billie în jocul nostru Billie Blonde Transformation , de ce nu-l dai un joc mai departe?

Distrați-vă de minune jucând jocul Baddie Billie Evolution pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de celebrități de la Prinxy.app:

  1. Rivalitatea celebrităților adolescentine
  2. Moda celebrităților
  3. Stilul de viață plin de farmec al celebrităților