Strawberella on Prinxy

Te joci Strawberella pe Prinxy

Povestea jocului Strawberella

Strawberella este jocul epic de îmbrăcăminte pe care l-ați așteptat în această vară! Este presărat cu nuanțe dulci de roz, căpșuni strălucitoare delicioase, tone de opțiuni de machiaj și accesorii pentru fete care îți vor testa creativitatea la toate nivelurile. Sunteți gata să jucați, doamnelor?

Inspirat de rochia visătoare a lui Lirika Matoshi, care a devenit virală pe fiecare platformă de socializare și s-a transformat într-o piesă OMG a jocului de către echipa noastră uimitoare Prinxy, jocul Strawberella este jocul de îmbrăcăminte care vă va scoate din viața de zi cu zi și te va duce într-o lume a prințeselor în care nuanțe de vată de zahăr, căpșuni proaspete și sclipici dau tonul în modă. Apoi, te va pune în pielea unui makeup artist super talentat și în cea a unui consilier de modă priceput care va completa look-ul de vis al fetei noastre cu cea mai bună selecție de machiaj și accesorii.

Să începem cu sarcina de designer de modă , o provocare care îți va duce creativitatea la un nivel superior pe măsură ce îți creezi rochia imprimată cu căpșuni. In jocul de moda Strawberella pentru fete iti aducem la dispozitie patru categorii care te vor ajuta sa iti faci rochia de vis de capsuni. Privește selecția de corsete și alege stilul tău preferat pentru partea de sus a rochiei, apoi asortează-l cu o fustă tifon și stilul tău preferat de mâneci. Apoi, trageți și plasați căpșuni strălucitoare peste tot. Doar adaugă câte vrei și transformă această rochie căpșuni asemănătoare prințesei într-o rochie dulce, de vis.

Ești pregătit pentru încă ceva? Este timpul să descoperi ce stil de machiaj ar completa acest look de vis. Echipa noastră a ales o mulțime de nuanțe de roz fard de obraz cu care să te joci în timp ce treci la al doilea nivel în acest joc distractiv de machiaj pentru fete. Amestecați și potriviți diferitele nuanțe de roz așa cum doriți și creați un machiaj moale, inspirat de fete, pentru drăguța Gigi pe care să o poarte astăzi. Nu în ultimul rând, fii consilierul ei de modă și completează aspectul roz dulce cu accesoriile potrivite. Alege pălării de paie, bijuterii aurii și o poșetă ratan pentru un aspect unic de vară.

Distrați-vă de minune jucând jocul de îmbrăcăminte Stawberella online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de modă de   Prinxy.app:

  1. Tendințe holografice
  2. Printesele Neon Fashion
  3. Moda Doodle din centrul orașului