Rochie de mireasa pentru Ariana on Prinxy

Te joci Rochie de mireasa pentru Ariana pe Prinxy

Povestea jocului Rochie de mireasa pentru Ariana

Clopotele de nuntă sună pentru domnișoara Ariana Grande ! Nunta va avea loc în doar câteva ore de acum, iar ea încă nu se poate decide asupra unei rochii. Creatorii de modă au surprins-o cu creațiile lor unice, iar aceste creații frumoase i-au făcut lucrurile și mai complicate. Din fericire, ea te are pe tine și pe două domnișoare de onoare pentru a o ajuta să decidă rochia câștigătoare. Începeți cu jocul de îmbrăcat pentru rochii de mireasă pentru Ariana pentru fete și ajutați-o pe mireasa noastră roșie să se uite la cele mai bune lucruri în cea mai așteptată zi din viața ei!

În acest joc online de celebrități , vă alăturați fericitei noastre mirese și prietenilor ei într-o excursie la un salon de rochii de mireasă unde vă ajutați să găsiți cea mai superbă rochie pentru eveniment. Sunteți gata pentru o excursie distractivă a fetelor la salonul de rochii de mireasă? Apoi grăbește-te, începe cu jocul de îmbrăcat pentru rochii de mireasă pentru Ariana pentru fete și ajută-o să decidă rochia de mireasă câștigătoare. Odată ajuns la magazinul de nunți de lux, puteți naviga și alege dintr-o selecție de 13 rochii de mireasă uimitoare, cea câștigătoare. De la rochii de mireasă prințesă la rochii în stil sirena, rochii din dantelă și mătase, rochii albe strălucitoare și pasteluri minunate, puteți să o încercați pe toate rochiile care vă plac. Apoi, alegeți o pereche de pantofi vintage din dantelă, un voal lung și un buchet. Apoi, aranjează-ți părul într-un look elegant și fă-ți timp pentru a face față și aspectului ei de machiaj de mireasă. Bună treabă, doamnelor!

Testați-vă din nou abilitățile de consilier de modă și ajutați-i pe domnișoarele de onoare ale Arianei să decidă și aspectul lor. Pe pagina următoare a acestui joc online de fete pentru prințese, vă ocupați de aspectul de domnișoară de onoare al Elsei. Dorința Arianei pentru domnișoarele de onoare este să iasă în evidență, așa că nu ezitați să o îmbrăcați pe regina Elsa într-o rochie roșie aprinsă, o rochie fără bretele cu paiete sau o rochie roz pentru fete. Finalizați-i aspectul uimitor cu bijuteriile potrivite, un ambreiaj de designer și o coafură romantică. Apoi, îmbracă-o pe prințesa Jasmine pentru ziua cea mare a Arianei.

Distrează-te minunat jucând jocul de îmbrăcat pentru rochii de mireasă pentru Ariana pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri de nunta ar trebui să joace în continuare:

  1. Bridezilla Ellie
  2. Nunta Cerească a Elizei
  3. Planificatorul meu perfect de nuntă