Petrecere la piscină la Ibiza on Prinxy

Te joci Petrecere la piscină la Ibiza pe Prinxy

Povestea jocului Petrecere la piscină la Ibiza

Da, vacanta de vara a sosit in sfarsit! Elsa și Ariel sunt atât de încântați de asta. Anul acesta și-au făcut planuri uriașe și, cu ajutorul tău, vor avea cea mai bună vară de până acum. Vino și alătură-te celor două iubite în acest joc gratuit de makeover pentru fete numit Ibiza Pool Party și ajută-i pe prințese să aibă o vacanță de vară de amintit!

Vremea din oraș s-a dovedit a fi foarte caldă în această vară, așa că Ariel și Elsa și-au făcut niște planuri de ultim moment să plece și să se relaxeze la piscină. Ibiza părea o opțiune bună pentru vacanța lor și aici ești invitată să te alături fetelor pentru distracția de vară! În acest joc online de makeover , Elsa și Ariel au pregătit câteva activități de vară pentru fete pe care le vei iubi. Sunteți gata, doamnelor, să porniți într-o excursie distractivă la Ibiza? Atunci pur și simplu începeți cu petrecerea la piscină din Ibiza și distrați-vă de minune împreună cu prințesele tale Disney preferate!

Primul lucru de pe lista ta de făcut este o excursie la centrul spa local, unde Ariel și Elsa vor să meargă pentru niște tratamente speciale de înfrumusețare. Fetele vor participa la o petrecere la piscină mai târziu astăzi, așa că provocarea pentru tine este să le ajuți să arate grozav! Ești gata să-i impresionezi cu abilitățile tale de cosmetician? Atunci grăbește-te și alătură-te Reginei Elsa în spa, deoarece ea este prima care îți descoperă tratamentele de înfrumusețare. Răsfățați tenul Elsei cu mască delicată de alge și corpul ei cu niște ulei hrănitor. Apoi, aplicați pe corp un scrub cu sare, spălați-l și apoi acoperiți-i fața și corpul într-o cantitate generoasă de loțiune de protecție solară. Amintiți-vă doamnelor: nu trebuie să vă expuneți niciodată la soare fără o protecție adecvată. Arsurile solare lasă urme serioase pe piele și accelerează procesul de îmbătrânire. Ești pregătit pentru încă ceva?

Apoi continuă și continuă acest joc online de prințese cu prințesa Ariel, răsfățată! De data aceasta poți folosi o mască aurie pe față și niște cremă hidratantă pe corp! Aplicați exfoliant cu cafea pe față și pe corp pentru a îndepărta pielea uscată, clătiți-l și apoi aplicați un spray de protecție solară pe față și pe corp. Odată ce ați terminat cu tratamentul de înfrumusețare al lui Ariel, puteți continua să vă demonstrați abilitățile de make-up artist! Culorile disponibile la dispoziția dumneavoastră în jocul nostru exclusiv de machiaj pentru fete sunt unele dintre cele mai drăguțe. Răsfoiți toate opțiunile disponibile și alegeți culoarea fardului de pleoape și nuanța de ruj care vă place cel mai mult. Apoi completează aspectul de machiaj al fetelor cu o culoare naturală de fard și un iluminator strălucitor. Super treabă, doamnelor! Fetele sunt aproape gata să se îndrepte la prima lor petrecere la piscină din Ibiza, dar nu înainte de a le îmbrăca în haine de plajă șic!

A treia provocare pe care Elsa și Ariel ți-au pregătit-o în jocul Ibiza Pool Party vine sub forma unui joc de îmbrăcare . Fetele au ales cele mai șic costume de baie pentru călătoria lor la Ibiza, dar nu se pot hotărî cu ce să poarte și iată unde le poți ajuta. Pune-le fetelor să încerce toți bikinii și costumele de baie care îți plac cel mai mult, să-ți aleagă preferatele și apoi să accesorizeze look-urile finale cu coafuri ombre, sunnite șic și lanțuri colorate.

Distrați-vă de minune jucând jocul Ibiza Pool Party pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de vară de la Prinxy.app:

  1. Estetica de vară
  2. Vara de vis a lui Curly
  3. Vacanța de vară a prințeselor