Moda Festivaluri de vară on Prinxy

Te joci Moda Festivaluri de vară pe Prinxy

Povestea jocului Moda Festivaluri de vară

Vara s-a terminat acum, dar nu o puteam lăsa fără o ultimă petrecere! Așa că pregătește-ți pantofii comozi pentru că fetele noastre te vor duce într-un turneu al festivalului pe care îl vei adora! Alăturați-vă lor în acest uimitor joc de îmbrăcăminte pentru fete numit Summer Festivals Fashion și vedeți ce aspect uimitor de festival le puteți crea în timp ce răsfoiți selecția lor unică de articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru petrecere!

Prima oprire este fantasyland la Tomorrowland . Anna și Rapunzel își pregătesc ținutele pentru acest festival popular de muzică electronică, iar tu ești invitat să-i ajuți să se pregătească. Pentru asta, nu ezitați să începeți cu jocul nostru exclusiv Prinxy Summer Festivals Fashion și vedeți ce aspect al festivalului uluitoare le puteți crea. Primul la rând care s-a îmbrăcat pentru maratonul de dans în Princess Rapunzel. Înconjurată de ciuperci uriașe și figurine prietenoase de dragon, prințesa ta preferată cu părul lung este atât de dornică să găsească rochia potrivită pentru festival. Nu o lăsa să aștepte mai mult și începe să răsfoiești selecția largă de rochii de fantezie și aripi de zână, amestecă-le și asortează-le și pregătește-o de petrecere. Apoi continuă și găsește ceva la fel de șic și pentru prietena ei de petrecere! În jocul nostru de îmbrăcăminte , selecția Anna de rochii de festival vine într-o gamă largă de stiluri, iar tu o poți îmbrăca în toate înainte de a-ți alege preferatul. Nu uita să-l accesorizezi cu o coafură cool și bijuterii statement! Foarte bune, doamnelor! Ești pregătit pentru următorul festival?

Atunci grăbește-te și alătură-te minunatei noastre fete Emma și Ariana Grande la festivalul Coachella . Muzica este pornită, iar atmosfera din jurul lor este grozavă. Au nevoie de ajutorul tău pentru a-și alege aspectul de petrecere, așa că îi poți pregăti pentru petrecere în cel mai scurt timp? BFF-urile au decis să-și etaleze unele dintre ținutele boho-chic anul acesta și îi poți ajuta să aleagă look-urile câștigătoare. Treceți prin selecția lor de topuri împodobite cu imprimeuri jucăușe, fuste cu franjuri și rochii cu imprimeu floral și creați o ținută drăguță pentru fiecare fată. Apoi coafează-le părul și completează-le look-urile de festival cu unele dintre cele mai drăguțe accesorii. Poți ghici unde te îndrepți mai departe?

Prințesele Elsa și Belle vă vor duce la festivalul Burning Man , iar voi fetelor o să vă placă garderoba pregătită pentru ei. Ținutele din piele și plastic, cu o nuanță de accesorii holografice și cyberpunk, vor arăta grozav în ținutele de festival uluitoare, așa că nu ratați această șansă distractivă de a vă juca cu aceste piese vestimentare și accesorii nu atât de obișnuite. Fiți gata să vă dovediți abilitățile în timp ce continuați să jucați acest joc de modă gratuit online pe Prinxy.app! Parcurgeți-le pe toate, apoi amestecați și potriviți-vă preferatele în look-uri de festival. Completează-ți alegerile cu coafuri jucăușe.

Distrați-vă de minune jucând jocul Summer Festivals Fashion pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri Festival de Prinxy.app:

  1. Festivalul de vară Ellie
  2. BFF-urile celebrităților Coachella Fun
  3. Printesa La Festivalul Coachella