Întâlnirea cuplului de Ziua Îndrăgostiților on Prinxy

Te joci Întâlnirea cuplului de Ziua Îndrăgostiților pe Prinxy

Povestea jocului Întâlnirea cuplului de Ziua Îndrăgostiților

Păstrați cu capul cu Întâlnirea cuplului de Ziua Îndrăgostiților , un joc uimitor de fete care are loc în Paris, orașul proclamat al iubirii. Alătură-te lui Ellie și Ben într-o călătorie îndrăgostită, în timp ce îi ajuți să sărbătorească o Ziua Îndrăgostiților care este la fel de de neuitat ca și povestea lor de dragoste.


Începeți o zi idilică cu un mic dejun romantic cu vedere. Pune-o pe Ellie într-un halat șic, alege-i coafura și ajută-l pe Ben să aranjeze o masă perfectă pentru micul dejun. Alegeți manual dintr-o selecție de delicii sărate și dulci, cappuccino și sucuri pentru a face o sărbătoare potrivită orașului mâncărurilor și modei. Un aranjament floral frumos pe masă va crea cu siguranță starea de spirit perfectă pentru ziua respectivă, așa că nu ezitați să răsfoiți aranjamentele florale pe care Ben le-a pregătit pentru iubita lui și să îl alegeți pe cel care vă place cel mai mult. Bucurați-vă de cafeaua de dimineață în timp ce admirați frumusețea Turnului Eiffel și apoi pregătiți cuplul pentru următoarea lor activitate. Poți ghici unde vor merge în continuare?


Moda se întâlnește cu fitness-ul în următorul nivel al acestui joc de îmbrăcăminte pe tema Ziua Îndrăgostiților pentru fete, în timp ce le aranjați pentru sesiunea de antrenament pentru cupluri. Trebuie să știi până acum că Ben și Ellie sunt pasionați de fitness care țin pasul cu rutinele lor sănătoase, chiar dacă este Ziua Îndrăgostiților. Îmbrăcați-i pe Ellie și Ben în echipamente de antrenament asortate sau complementare, care simbolizează angajamentul lor comun față de fitness, o dovadă a faptului că dragostea prosperă chiar și în rutinele simple de zi cu zi.


Nicio Ziua Îndrăgostiților nu ar fi completă fără o cină romantică, iar jocul nostru nu face excepție. Poți ridica moda la noi culmi în noul nostru joc de îmbrăcăminte pentru fete cu o cină pe acoperiș. De la topuri pline de stil și pantaloni asortați până la rochii cochete, pantofi la modă până la accesorii atrăgătoare, creați ținuta ideală care determină simțul modei al lui Ellie. Îmbrăcați-o într-o rochie roșie uimitoare pentru un look clasic, un crop top galben și o fustă asortată pentru o explozie de culoare sau o pereche de pantaloni stilați pentru un amestec de șic și confort. Completează-i ansamblul șic cu tocuri înalte, o coafură la modă și bijuterii strălucitoare.


În continuare, Ben se pregătește și el pentru întâlnirea de pe acoperiș. De la jachete de costum inteligente la pantaloni de costum clari, pantofi colorați și o coafură elegantă, transformă-l pe Ben în gentlemanul perfect în ochii lui Ellie. Cireasa de deasupra? Fii cu ochii pe un cadou surpriză special de la Ben, care promite că va lăsa inima lui Ellie să bată repede.


Distrați-vă de minune jucând online jocul de Ziua Îndrăgostiților Cuplu Date pentru fete pe Prinxy.app


Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.


Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Ziua Îndrăgostiților de la Prinxy.app:

  1. Dragoste în stil
  2. Harley învață să iubească
  3. Tendințe în machiaj de Valentine's Valentine's Makeup