Îngrijirea magică a poneilor on Prinxy

Te joci Îngrijirea magică a poneilor pe Prinxy

Povestea jocului Îngrijirea magică a poneilor

Pregătiți-vă să vă demonstrați abilitățile de îngrijire a unicornului, doamnelor! Unul dintre poneii tăi preferați de unicorn de la My Little Pony Friendship Is Magic are nevoie de ajutorul tău astăzi! Este rănită și murdară și are nevoie de cineva care să o ajute! Poti tu? Vino și alătură-te Twilight Sparkle în acest joc online pentru animale de companie pentru fete numit Magical Pony Care !

Twilight Sparkle este o prințesă, iar aspectele dezordonate nu sunt chestia ei. Ea s-a distrat, deși se juca cu bufnița ei de companie numită Owlowiscious, iar acum poneiul unicorn colorat trebuie să scape de murdărie și de rănile superficiale. Grăbește-te, alătură-te ei pentru a începe cu jocul pentru animale de companie Magical Pony Care pentru fete și, pas cu pas, ai grijă de personajul tău preferat de ponei.

Începeți cu îndepărtarea frunzelor din blana ei. Folosiți o pensetă, alegeți-le una câte una și trageți-le în tavă. Răsfățați adorabilul ponei mov cu o baie cu bule calde. Folosiți apă caldă și șampon delicat pentru a-i spăla corpul, apoi ștergeți-o cu un prosop și uscați-i părul. Apoi, trebuie să ai grijă de urechile ei. Ar trebui să le curățați cu o minge de bumbac pentru a le menține uscate și pentru a evita alte infecții ale urechii. Apoi periați părul scurt al lui Twilight, curățați-i picioarele și înlocuiți copitele rupte cu copite noi. Cu această ultimă sarcină, procesul de îngrijire este complet. Acum vă puteți arăta și abilitățile veterinare!

Ca medic personal al Twilight Sparkle, trebuie să aveți grijă de vânătăile ei. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că este sănătoasă și pregătită pentru o nouă aventură. Folosiți un stetoscop pentru a-i verifica bătăile inimii, luați-i temperatura, dați-i câteva analgezice pentru a o ajuta să facă față durerii și turnați niște picături pentru ochi pentru a-i curăța vederea. Aplicați o poțiune magică pe vânătăi pentru a scăpa de ele, dezinfectați zgârieturile pe rând și nu uitați să aplicați bandă colorată peste fiecare tăietură. Finalizați-vă sarcinile de veterinar oferindu-i lui Twilight un vaccin. Se pare că a sărit una. Se simte mult mai bine acum! Ești pregătit pentru ce urmează?

Acum, când rănile Amurgului s-au vindecat, o poți surprinde cu un ospăț regal! Dă-i niște morcovi și fructe de mâncat și puțină apă de băut. Nu în ultimul rând, ești provocat să te ocupi de aspectul ei al zilei. Pe pagina următoare a acestui joc online de îmbrăcat Twilight Sparkle, poți alege dintr-o selecție de articole și accesorii strălucitoare pe cele care îți plac cel mai mult pentru frumosul nostru ponei unicorn!

Distrează-te minunat jucând jocul Magical Pony Care pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri pentru animale pe care ar trebui să le verificați:

  1. Printese Animale de companie
  2. Miruna's Adventure: Vet
  3. Premiul Superstar Kitty Fashion