Haley încearcă buclele fără căldură on Prinxy

Te joci Haley încearcă buclele fără căldură pe Prinxy

Povestea jocului Haley încearcă buclele fără căldură

Există TikTok și Instagram pentru o curățenie de frumusețe interesantă, pentru a obține bucle perfecte fără căldură și, în cazul în care ați ratat-o, asigurați-vă că nu omiteți acest nou joc Prinxy pentru fete! În jocul Haley Tries Heatless Curls , vă împărtășim patru moduri unice de a vă ondula părul peste noapte fără a utiliza căldură. Spune la revedere excursiilor scumpe de salon de coafură și pregătește-te să-ți exersezi abilitățile de coafură în acest joc de păr online pentru fete!

Dar mai întâi, să ne întâlnim cu influențatorul nostru cool! Numele ei este Haley și este un guru al frumuseții pe care trebuie să-l urmezi cu siguranță pe social media. Experimentează mult cu tot ce găsește online și are o soluție pentru orice problemă de zi proastă a părului. Este super talentată atunci când vine vorba de stilul propriului păr și este influențatorul care a făcut buclele fără căldură atât de populare pe TikTok . Sunteți gata să descoperiți cea mai populară tehnică a buclelor fără căldură ale lui Haley? Apoi începeți cu acest joc de păr gratuit pentru fete și distrați-vă învățând cum să creați buclele perfecte acasă folosind cele mai banale lucruri la care v-ați putea gândi.

Buclele de cravată pentru halate de baie sunt virale pe TikTok, iar Haley te va învăța pas cu pas cum să le faci. Deci, dacă căutați tutorialul unde perfecte, nu căutați mai departe. Începeți cu jocul Haley Tries Heatless Curls pentru fete și începeți să pregătiți părul lui Haley pentru procesul de coafare. Combinați-l bine, fixați cravata halatului de baie pe cap cu agrafe fanteziste, apoi răsuciți firele de păr în jurul cablului. Bravo, doamnelor! Acum, așteaptă cu răbdare să se întâmple magia și apoi vezi ce ținută uimitoare poți alege din garderoba lui Haley pentru a o îmbrăca. Ea intenționează să meargă la plimbare, așa că ceva confortabil și drăguț ar face cea mai bună opțiune.

Ești pregătit pentru încă ceva? Atunci să încercăm buclele șosetelor ! Această metodă de coafare are internetul în flăcări, iar Haley abia așteaptă să vă împărtășească metoda! De data aceasta părul lui Haley trebuie să fie puțin ud, așa că începeți prin a-l stropi cu apă. Apoi împărțiți-l în patru fire mai mari și răsuciți fiecare fir pe o șosetă lungă. Asigurați capetele și asigurați-vă că scoateți șosetele numai după câteva ore. Haley recomandă utilizarea acestei metode peste noapte. În acest fel, buclele vor fi mai definite și vor dura mai mult. Apoi, îmbracă-o într-o rochie elegantă cu paiete, accesorizează-i ținuta cu bijuterii și este gata să se alăture iubitului ei la cină în oraș!

Wow! Știați, fetelor, că puteți folosi paie colorate pentru a obține bucle distractive? Să încercăm mai departe metoda buclelor de paie! Presărați din nou puțină apă, apoi rotiți fire subțiri peste paie colorate. Această metodă va transforma părul lui Haley în bucle subțiri, salturoase, pe care le-ar putea purta la școală. Apoi, ajută-o să găsească cea mai bună ținută pentru a merge cu această coafură jucăușă și nu uita să accesorizezi ținuta școlară aleasă!

Nu în ultimul rând, haideți să descoperim metoda prosopului de hârtie pentru buclele fără căldură, dar fiți conștienți când tăiați hârtia de pe părul lui Haley! Folosirea foarfecelor poate fi cam dificil! Potrivit lui Haley, metoda prosopului de hârtie face cele mai bune bucle dezordonate. Ea este la modă boho în zilele noastre, iar o coafură dezordonată îi va completa perfect #ootd -ul boho-chic!

Distrează-te minunat jucând acest minunat joc de îmbrăcat pentru fete numit Haley Tries Heatless Curls, online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Aici sunt mai multe trei jocuri de par ar trebui să joace în continuare:

  1. Ellie Ultimele tendințe de păr
  2. Coafura Cyberpunk 2200
  3. Salonul de coafură Princess Bridesmaids