Cumpărături de Vinerea Neagră a prietenelor bune on Prinxy

Te joci Cumpărături de Vinerea Neagră a prietenelor bune pe Prinxy

Povestea jocului Cumpărături de Vinerea Neagră a prietenelor bune

Brian și fetele se îndreaptă spre mall pentru a face cumpărături distractive de Vinerea Neagră , iar voi, fetelor, ar trebui să vă alăturați pasionaților de cumpărături. Ei vor face cumpărături până când vor ajunge, dar înainte de asta, au o prezentare de modă privată chiar în dressingul lui Biran. Grăbește-te și alătură-te distracției de început cu jocul de îmbrăcăminte pentru fete de Black Friday Shopping pentru BFFs online la Prinxy.app

Dar mai întâi, să facem cunoștință cu gașca. În acest joc de modă online, veți găsi 4 dintre fetele noastre Clony și regina Elsa. Kiki și Riri, fetele din jocul Halloween Makeup Trends , sunt dornice să petreacă din nou ceva timp cu tine. Apoi, vă puteți alătura lui Bonnie pentru o sesiune distractivă de îmbrăcăminte, a lui Brian, chipeșul nostru reprezentant LGBTQ, și a Reginei Elsa, care a decis să se alăture bandei pentru o sesiune lungă de cumpărături. Deci, sunteți gata să începeți prezentarea de modă privată? Kiki , celebrul nostru influencer TikTok , este primul care vă va descoperi abilitățile uimitoare în materie de modă, iar voi, doamnelor, veți iubi garderoba ei colorată. Îi plac blocurile de culoare în acest sezon de toamnă, iar în garderoba lui Kiki, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a o ajuta să iasă în evidență din mulțime. Există rochii în dungi, crop topuri și pantaloni largi la dispoziție în garderoba lor. Există pantofi de designer și accesorii electrice care vor completa perfect stilul colorat al lui Kiki.

Sunteți gata pentru încă ceva, doamnelor? Atunci haideți să vedem garderoba Elsei în timp ce continuați să jucați noul nostru joc de prințese pentru fete. Tricoturile comode și șic stăpânesc garderoba ei și le puteți amesteca după cum doriți. Poți împerechea o bluză pufoasă cu o pereche de blugi, o bluză confortabilă tricotată cu o pereche de pantaloni de pungă de hârtie sau poți alege o rochie tricotată sau un set tricotat din două piese pentru a o îmbrăca pentru ziua. Apoi ai putea completa aspectul ei de cumpărături cu un machiaj uimitor în nuanțe de albastru sau roz. În cele din urmă, îl vei întâlni pe Brian în continuare. Brian este genul de bărbat care ar putea fi cel mai bun prieten al oricărei fete. Are o minte plină de spirit, este distractiv și îi place la cumpărături. Tot ceea ce poartă este etichetat de marcă și, bineînțeles, inspirat de cele mai recente prezentări de modă. Simțiți-vă liber să cercetați garderoba lui și să vedem ce look casual șic puteți pune împreună pentru dependentul nostru de cumpărături.

Continuați să jucați jocul nostru exclusiv de îmbrăcăminte pentru fete numit BFFs Black Friday Shopping și pregătește-te pe Riri să se alăture prietenilor ei în această experiență distractivă de cumpărături pe care au plănuit-o pentru acest an. Riri a ales carouri drept obiecte de semnătură pentru ținutele ei de toamnă, iar provocarea ta este să accesorizezi corect ținuta câștigătoare cu accesoriile în carouri potrivite. Atunci nu uita să faci și machiajul lui Riri înainte de a te grăbi să scotoci prin garderoba lui Bonnie . Fă-o încântătoare cu paiete uimitoare sau alege flori boeme pentru dependentul nostru de modă. Alegeți o pereche de cercei aurii pentru fashionista noastră, o pereche de sunete de designer și un machiaj electric pentru un aspect modern de cumpărături.

Distrați-vă de minune jucând jocul BFFs Black Friday Shopping pentru fete online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de cumpărături de la Prinxy.app:

  1. Imbraca-te pentru mai putin
  2. Eliza Ball Mania
  3. Black Friday: Shopping Mania