Sirena la modă on Prinxy

Te joci Sirena la modă pe Prinxy

Povestea jocului Sirena la modă

Bine ați venit la The Trendy Mermaid , jocul perfect pentru a o îmbrăca și a modela noua vedetă - Ariel! Acum este rândul tău să-ți lași creativitatea să înflorească și să-i oferi lui Ariel aspectul perfect. În acest joc free-to-play pentru fete , ai o selecție largă de machiaj, haine și accesorii. Ajută-l pe Ariel să se pregătească pentru o revenire majoră și să fie cea mai la modă sirenă vreodată!

Dar înainte de a vă scufunda în aventura uimitoare, dar la modă, permiteți-mi să vă spun ceva tare despre acest joc. Am folosit AI pentru a genera piese din acest joc uimitor inspirat de cel mai recent film fantastic al Disney, numit Mica Sirenă, iar rezultatul este destul de wow. Nu te voi mai ține, hai să începem cu jocul The Trendy Mermaid pentru fete și să ne distrăm de minune creând aspectul perfect de sirenă și ținutele de prințesă fashionista pentru Ariel.

Începi această aventură incredibilă cu un joc de machiaj super distractiv în care poți să-ți testezi abilitățile MUA. În secțiunea de machiaj, puteți alege dintr-o selecție minunată de culori de fard de pleoape, din pasteluri și look-uri cu sclipici strălucitoare. Folosește rimel pentru a da un impuls acelor gene de sirenă. Termină cu rujul roz semnătură al lui Ariel pentru un aspect de sirenă cu o întorsătură. Alegeți dintr-o varietate de pietre strălucitoare pentru față pentru a-i oferi o notă cu adevărat unică – acestea vor adăuga tușa finală perfectă aspectului lui Ariel.

Atunci dă-i lui Ariel acel fler modern de prințesă cu croi și culori la modă. Indiferent dacă este îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și un crop top cu paiete sau o rochie frumoasă de tip sirenă, ea va arăta uimitor. Puteți alege, de asemenea, câteva accesorii strălucitoare pentru a completa aspectul ca o bentită elegantă sau cercei de valoare. Transformarea lui Ariel nu va fi completă fără o coafură superbă pe care o poți alege dintr-o selecție largă de stiluri diferite. Pentru primul joc de îmbrăcăminte , ai la dispoziție o selecție incredibilă de look-uri de sirenă din care să alegi. Unul dintre elementele de bază pentru orice aspect de sirenă este o coadă colorată. Cu jocul The Trendy Mermaid , poți alege între pasteluri vibrante și nuanțe curcubeu. Accentuează coada cu un sutien strălucitor pentru a adăuga puțin mai multă strălucire aspectului ei și coroana potrivită de prințesă care poate fi făcută din scoici, perle și recife.

Pentru aspectul de prințesă, aveți o mulțime de opțiuni din care să alegeți pentru a crea aspectul perfect fără nicio limită. Rochii elegante până la podea, rochii fără umeri, topuri în stil de sală de bal combinate cu pantaloni scurți eleganti și o selecție de fuste confortabile - toate aceste opțiuni sunt disponibile în jocul nostru de modă și pot fi amestecate și asortate după cum doriți. Culorile vibrante, cum ar fi verde și albastru, o vor face să arate elegantă, în timp ce paietele uimitoare vor da o viață la modă stilului lui Ariel. Accesorizează ansamblul cu piese de bijuterii statement și o pereche de tocuri orbitoare pentru a completa look-ul. coafura o notă specială, puteți adăuga lumini subtile și vopsele pentru a o face și mai bună. După ce ai terminat de hotărât ce aspect să-i arăți Ariel, ea va deveni cea mai la modă sirenă vreodată! Pregătește-te să o aranjezi și să o vezi cum strălucește în toată strălucirea și gloria ei. Așadar, lăsați-vă creativitatea să înflorească și faceți-o pe Ariel să arate perfect pentru Mica Sirenă 2023 !

Distracție minunată jucând jocul The Trendy Mermaid online pe Prinxy.app!

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri Ariel Princess de Prinxy.app:

  1. Noapte de prințesă sirenă
  2. Fashionista pe tot parcursul anului: sirena
  3. Paparazzi Diva: The Mermaid Diva