Rețete Hazel and Mom: Torte de ciocolată on Prinxy

Te joci Rețete Hazel and Mom: Torte de ciocolată pe Prinxy

Povestea jocului Rețete Hazel and Mom: Torte de ciocolată

Hazel și mama sunt ocupate astăzi în bucătărie. Încearcă o rețetă nouă. Coacerea este activitatea lor preferată, iar de data aceasta au chef de ceva dulce! Se coc o delicioasă torte de ciocolată super-bogată, umedă și făcută cu cremă de unt, cremă de cocos sau fructe. Vă puteți alătura distracției și puteți învăța împreună cu Hazel de la mama ei talentată cum să faceți acest desert delicios pe cont propriu. Deci, sunteți gata să încercați? Apoi, începeți cu jocul Rețete Hazel And Mom: Chocolate Torte pentru fete și aflați cum să faceți acest desert delicios pe cont propriu!

Înainte de orice altceva, tu și Hazel trebuie să găsiți toate ingredientele necesare. Mama lui Hazel a pregătit lista cu tot ce are nevoie, așa că trebuie doar să te uiți prin toate dulapurile de bucătărie și frigider și să le vezi pe toate. Le puteți găsi pe toate înainte de expirarea timpului? Odată ce ai pregătit totul, poți începe cu sesiunea de coacere. Rețineți că există patru etape principale pe care trebuie să le parcurgeți în timp ce jucați jocul de gătit Hazel And Mom: Chocolate Torte pentru fete online la Prinxy.app! Completați-le pe toate pentru a învăța cum să faceți torta de ciocolată vreodată împreună cu aceste două personaje iconice.

Apoi, să pregătim tortul. Urmați instrucțiunile pas cu pas și amestecați ingredientele uscate în ordinea corectă. Adăugați gălbenușurile, apoi albușurile și amestecați totul bine folosind o spatulă de silicon. Este important să evitați mixerul electric în acest moment. În caz contrar, albușurile își vor pierde elasticitatea, iar tortul nu va fi la fel de pufos. Transferați aluatul într-o tavă de tort și coaceți tortul în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Lăsați să se răcească și între timp faceți umplutura plăcintei.

Au ales umplutura de cremă de cocos pentru acest tort. Pentru ao face trebuie să cunoașteți tehnica bain-marie, dar nu vă faceți griji fetelor, este mai ușor decât ați putea crede. Pe o oală cu apă clocotită, puneți un castron cu lapte de cocos și gelatină și bateți cu grijă până când este cremos și gros. Adăugați crema între straturile de tort, apoi faceți-vă timp pentru a decora și torta de ciocolată.

Bucurați-vă de jocul Rețetelor Hazel And Mom: Chocolate Torte, joc de gătit pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de copt pe care ar trebui să le verificați:

  1. Kitty's Bakery
  2. Cafe Milkshake
  3. Surpriza de coacere