Bună ziua tuturor, suntem bucuroși să vă avem ca fan al nostru, sperăm că vă veți bucura zilnic de toate jocurile pe care le publicăm. Puteți explora diferite categorii de jocuri pentru a găsi jocul pe care îl iubiți, pur și simplu făcând clic pe pictograme. Toate jocurile pe care le publicăm pot fi jucate în browser și nu necesită descărcări, făcându-le excelente atât pentru smartphone-uri pentru PC, cât și pentru telefoane mobile.

Echipa noastră minunată caută conținut de jocuri  în fiecare zi, astfel încât să puteți experimenta noi tendințe de modă, stiluri de machiaj sau modele de rochii nebunești, în jocuri pentru un singur jucător sau experiențe distractive multiplayer. Cea mai importantă parte: suntem fete la fel ca tine și dacă nu ești fată, ești binevenită oricum. Publicăm conținut pentru oricine suficient de curajos pentru a-și explora partea creativă, de fapt încurajăm mintile tinere din întreaga lume să o facă pe Prinxy.

Am împărțit conținutul nostru în 5 categorii: Jocuri de îmbrăcat, Jocuri de machiaj, Jocuri de decorare, Jocuri cu animale de companie și Jocuri de gătit, fiecare dintre ele conținând jocuri distractive, creative și incitante pentru fata exploratoare, rebelă. Unele dintre cele mai bune jocuri de fete pe care le avem au publicat sunt:

Extreme Makeover: Ellie Edition

Alăturați-vă adolescentei Ellie în multe locuri interesante de frumusețe în care se petrec transformări miraculoase. Jocul Extreme Makeover: Ellie Edition vă va duce într-o experiență de makeover pe mai multe niveluri în care fata noastră drăguță se transformă într-o domnișoară uimitoare și elegantă. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de redare și să începeți drumul lung al unei transformări complete cu o primă sarcină.

Planificatorul perfect pentru nuntă

Fiecare fată visează la propria nuntă perfectă! Vino și transformă visul în realitate cu My Perfect Wedding Planner, un joc în care îți poți personaliza personajul, îți poți construi propria rochie de mireasă, îi poți ajuta pe cele două minunate domnișoare de onoare să aleagă cele mai bune ținute și apoi să-ți decorezi sala de bal de nuntă!

Tendințe holografice

Devino designer de modă în acest joc nou-nouț pentru fete. Puneți-vă la îndemână abilitățile și distrați-vă proiectând jachete drăguțe din denim, personalizând blugii smecheri și devenind creativi cu noul dvs. tricou cool, în timp ce alegeți dintr-o colecție exclusivă de modele și culori la modă. Apoi, aranjați-le într-un #fatlay instagramabil și apoi mergeți mai departe și demonstrați-vă abilitățile de coafură.

Deci, dacă sunteți o fashionistă care caută inspirații Insta sau o provocare TikTok, alegeți unul dintre jocurile interesante pe care le avem și începeți să vă distrați. Îmbrăcarea este întotdeauna distractivă, nu expiră niciodată și te inspiră să-ți imaginezi și să creezi ținute frumoase, în timp ce conceperea unei coafuri mișto cuplată cu un machiaj curajos și haine la modă îți permite să explorezi puterea ta creatoare.

Vă rugăm să scrieți pentru sugestii, recomandări sau reclamații, deoarece lucrăm întotdeauna la oferirea celei mai bune experiențe de joc pentru comunitatea noastră.