Tendințe în machiaj de Anul Nou on Prinxy

Te joci Tendințe în machiaj de Anul Nou pe Prinxy

Povestea jocului Tendințe în machiaj de Anul Nou

Intră în lumea plină de farmec a machiajului de sărbători cu jocul Tendințe în machiaj de Anul Nou . Acest joc distractiv de machiaj este biletul tău la ore de creativitate, distracție festivă și modă. Trio-ul nostru radiant, Kiki, Olivia și Ellie, sunt gata să-l înveselească pentru ultima petrecere a anului și au nevoie de ajutorul tău expert. Esti in?

Jocul Tendințe în machiaj de Anul Nou pentru fete este șansa ta de a sărbători Revelionul cu stil, în timp ce le ajuți pe Kiki, Olivia și Ellie să arate Anul Nou cel mai bine. Cu stiluri unice, opțiuni de machiaj uimitoare și ținute pentru care să mori, acest joc este doar nota de care aveți nevoie pentru a încheia anul! Abilitățile tale le pot ajuta pe fetele noastre să-și ia rămas bun de la vechi și să salută noul în cel mai plin de farmec posibil.

Dă startul trio-ului nostru elegant este Kiki, mereu strălucitoare, gata să strălucească în drumul ei în Noul An. Scopul ei? Obțineți echilibrul perfect între glam și strălucire. Veți avea o gamă largă de opțiuni de fard de pleoape, de la roz strălucitor, mov și albastru, fiecare mai atrăgător decât precedentul. Pentru prima privire a lui Kiki, o spălare de roz strălucitor pe pleoape, un rimel flirty, un fard moale și o buză roz-bomboană ar putea fi o alegere uimitoare. Sau ai putea deveni creativ și să prezinți un stil mai atrăgător, cu umbre violet intense, rimel volumizator, un fard de obraz roz și o buză îndrăzneață. De ce să nu te joci cu un gradient de umbre albastre, rimel de prelungire, fard de obraz de piersici și o buză roz cu tonuri reci? Cu o selecție largă de coafuri iconice și culori de iris pentru a completa fiecare aspect, îți poți lăsa creativitatea să zboare. Cât despre ținuta ei? Dansează toată noaptea îmbrăcat în topuri cu paiete sau dantelă, îmbrăcat cu bijuterii strălucitoare și accesorii de păr pentru petrecere. La urma urmei, nimic nu spune „petrecere” ca niște strălucire plasate strategic.

Următoarea în linie este Olivia, care se referă la acel prețios fard de pleoape cu bijuterie. Abordarea ei se referă la a întoarce capetele și a capta lumini. Pentru prima opțiune de machiaj a Oliviei, de ce să nu asociezi fardul de pleoape verde smarald cu rimel dramatic, o notă de fard de obraz și o buză nud lucioasă? Ați putea include o umbră de albastru safir cu rimel contrastant de moale, fard de obraz în tonuri de piersică și o buză de prune închis. Puteți încerca chiar și un amestec exotic de umbră de aur trandafir și bronz cu rimel îmbunătățitor, nuanțe naturale de fard de obraz și o buză roșie lucioasă care ar putea fura lumina reflectoarelor. Fiecare model de machiaj se asortează excepțional de bine cu unul dintre blaturile ei de catifea la modă. Adaugă bijuterii excepționale și articole de păr perfecte pentru petrecere pentru a o face pe Olivia regina Revelionului.

În cele din urmă, o avem pe Ellie, creatorul de tendințe al acestui trio distractiv, care urmărește un eyeliner artistic „out-of-the-box”. Poate că o aripă îndrăzneață, grafică în negru pentru primul ei look, combinată cu rimel definitoriu, o notă de fard de obraz roz moale și buze roșii clasice ar face-o să iasă în evidență. Și asta nu este tot! Pentru o întorsătură capricioasă, puteți combina un sub-liner în albastru viu cu rimel voluminos, un fard de obraz bronz și buze nude bijuterie. Să ne jucăm cu căptușeala aurie metalizată și să dăm din cap artificiilor care întâmpină Anul Nou, împreună cu rimel de prelungire, un fard de obraz cald de piersici și o buză coral vibrantă. Completată de o selecție de coafuri, culori de iris și blaturi distinctive cu volanate, bijuterii sau catifea, Ellie este gata să treacă toată noaptea. Adăugați puțin mai multă strălucire cu bijuterii strălucitoare și un fascinator care îi va completa estetica ei artistică.

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte Jocuri de Anul Nou de la Prinxy.app:

  1. Festivalul Sclipiciului de Anul Nou
  2. Concertul K-pop de Anul Nou  
  3. Concertul K-pop de Anul Nou 2