Shopaholic Vinerea Neagră on Prinxy

Te joci Shopaholic Vinerea Neagră pe Prinxy

Povestea jocului Shopaholic Vinerea Neagră

Pregătește-te să pornești într-o plină de cumpărături cu Selena Gomez în jocul nostru captivant de îmbrăcăminte numit Shopaholic Black Friday ! În calitate de stilist, este treaba ta să te asiguri că Selena arată fabulos pentru marea ei aventură de cumpărături. Cu o varietate de piese vestimentare la modă de amestecat, asortat și achiziționat, acest joc este un joc obligatoriu pentru orice stilist înfățișat!

Așadar, sunteți gata să vă puneți la încercare abilitățile în materie de modă în timp ce vă pregătiți look-urile perfecte, cumpărând toate elementele esențiale pentru machiaj și ținute într-un mediu plin de viață, interactiv? Atunci haideți să vă începem călătoria în modă scufundându-vă în jocul nostru de machiaj strălucitor. Doar câteva opțiuni de machiaj sunt deblocate la început și asta înseamnă un lucru: va trebui să te grăbești la mall și să cumperi mai multe. Creați rapid un aspect irezistibil cu opțiunile pe care le aveți la dispoziție și apoi mergeți la cumpărături pentru mai multe produse cosmetice. Consultați lista de dorințe din partea de jos a ecranului și identificați-le pe toate căutând prin varietatea de opțiuni de pe rafturile magazinelor. Urmăriți și cronometrul și încercați să cumpărați cât mai multe articole posibil înainte de expirarea timpului. Continuați aventura modei, întoarceți-vă la magazin și deblocați toate produsele din trusa de machiaj a Selenei. Odată ce toate sunt deblocate, poți înnebuni cu noul ei aspect de machiaj. Shopaholic Black Friday vă permite să experimentați cu opțiuni nesfârșite de machiaj, de la fard de pleoape vibrante la rujuri lucioase, asigurându-vă că Selena iese în evidență în mulțimea de Black Friday. Indiferent dacă optați pentru o strălucire moale, romantică sau o alură dramatică de seară, alegerea vă aparține. Cu o mare varietate de opțiuni de machiaj la îndemână, cuprinzând rujuri îndrăznețe, farduri de pleoape strălucitoare și farduri de obraz strălucitoare, creați un makeover care accentuează frumusețea naturală a Selenei, evidențiind cele mai bune trăsături ale ei.

Cu aspectul perfect de machiaj asigurat, treceți în lumea minunată a unității noastre de îmbrăcăminte . Alunecând în unitatea de îmbrăcăminte, vei fi întâmpinat de o serie de piese de modă senzaționale care așteaptă atingerea ta de expert. Fii creativ, amestecă și potrivește opțiunile disponibile și creează un aspect uimitor de cumpărături pentru fata noastră. Apoi mergeți din nou la mall și faceți o nouă plină de cumpărături. Umple garderoba de toamnă a Selenei cu cele mai recente tendințe de modă și apoi distrează-te creând ansambluri de trend care oglindesc personalitatea Selenei, asigurându-se că este mereu în stil în mijlocul freneziei de Vinerea Neagră. Combinați și potriviți topurile ei șic cu pantaloni eleganti sau alegeți o rochie elegantă pentru un aspect fără efort, care învârte capul. Nu uita să-i completezi look-ul cu perechea potrivită de pantofi și accesorii strălucitoare pentru acea strălucire perfectă de vacanță!

Distrați-vă de minune jucând jocul Shopaholic Black Friday pentru fete online la Prinxy.app

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de Black Friday de la Prinxy.app:

  1. Cumpărături de Vinerea Neagră a prietenilor
  2. Black Friday: Shopping Mania