Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns on Prinxy

Te joci Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns pe Prinxy

Povestea jocului Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns

Ai grija! Va fi un război al modei! Rochii boho chic și strălucitoare intră astăzi în luptă. Ce stil crezi că va câștiga? Să aflăm în jocul Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns dress up pentru fete!

Tinerele noastre fashioniste, prințesele Belle și Merida, sunt dornice de haine absolut diferite. În timp ce unul iubește șicul sportiv, celălalt este ideal pentru paiete și multe sclipiri. Unul iubește adidașii și pene, în timp ce celălalt nu poate avea suficiente tocuri înalte. Disputa dintre diferitele lor stiluri de modă este în centrul atenției și astăzi vor afla cine are un stil mai cool. Voi, fetele talentate, le puteți ajuta. În acest joc online de îmbrăcat , ești consilierul lor de modă și poți decide asupra hainelor pe care le vor purta în fața juriului. Ești gata să încerci?

Apăsați butonul de redare pentru a vă alătura acestora și fiți pregătiți să descoperiți cine este primul din rândul care vă descoperă abilitățile unice de stil. Acest joc prințesă începe cu un raid rapid în dulapul uimitor al Bellei. Chiar și la prima vedere, veți observa că preferă hainele boho și hip-hop, ultima făcând-o să se simtă sportivă și cool în același timp. Dar așteaptă să vezi varietatea de haine din garderoba ei ... este destul de impresionant! În plus față de rochiile brodate mini și midi, puteți găsi și niște pantaloni de trening, tricouri și hanorace șic cu mesaje la modă, bluze sportive și multe altele. Când vine vorba de accesorii, Belle este norocosul proprietar al celor mai tari pantofi de pe piață. Pur și simplu selectați o pereche care se potrivește cu ținuta aleasă. Apoi, completează totul cu bijuterii și o nouă coafură. Ești pregătit pentru încă ceva?

Atunci nu ezitați să aruncați o privire și în garderoba Meridei. Continuați să jucați acest joc de modă online pentru fete, răsfoiți prin garderoba lui Merida și vedeți ce aspect mișto pe care îl puteți pune pentru brava noastră fată. Iubește pur și simplu rochiile elegante și rochiile de cocktail orbitoare, bijuteriile ei sunt toate mărgele în pietre prețioase, iar pompele cu toc înalt sunt etichetate de designer. Este o persoană nou-nouță când poartă astfel de haine și se simte sigură că este o vedetă de film.

Luați tot timpul de care aveți nevoie și distrați-vă ajutându-le pe cele două prințese să aleagă cele mai bune ținute pentru competiția de modă. Nu te opri până nu ești mulțumit de rezultatul final. O nouă luptă de modă este pe cale să înceapă ... cine va fi câștigătorul nostru?

Distrează-te minunat jucând Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns online la Prinxy.app

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul răsfoiți toate opțiunile din acest joc online pentru fete

Jocuri similare

Iată încă trei Jocuri cu Princess pe care ar trebui să le verificați:

  1. Prințese K-pop Idols
  2. Prințese destul de florale
  3. Provocarea modei și îndrăznirii prințeselor