Ora de iarnă a cuplurilor înghețate on Prinxy

Te joci Ora de iarnă a cuplurilor înghețate pe Prinxy

Povestea jocului Ora de iarnă a cuplurilor înghețate

A nins necontenit în ultimele ore în fantasticul Arendelle, iar acești doi iubiți de iarnă abia așteaptă să iasă afară și să se joace în spectacol așa cum obișnuiau când erau copii. În zăpadă nu există încă urme de pași, iar Elsa și Anna nu vor rata șansa de a le marca pe stratul proaspăt de zăpadă. În sfârșit este timpul de iarnă! Ura! Nimeni nu iubește iarna mai mult decât aceste două surori Frozen! În jocul de îmbrăcăminte Icy Couples Winter Time pentru fete, sunteți provocat să le ajutați pe fete să aleagă niște haine calde de iarnă înainte să iasă și să înceapă o luptă distractivă cu bulgări de zăpadă împreună cu prietenii lor. Îi vei ajuta?

Secretul atunci când plănuiți să petreceți o zi de iarnă în aer liber este să purtați hainele potrivite. Trebuie să vă mențineți cald în timp ce mergeți sau vă jucați pe zăpadă, dar în același timp, adevărata provocare este să arătați la modă în timp ce o faceți. Ești gata să descoperi care este trucul modei? Aceste surori regale știu cu siguranță să se mențină confortabile și elegante în timpul sezonului rece . Jucând acest joc de prințesă online pentru fete, doamnelor puteți obține câteva sfaturi uimitoare de modă de la aceste surori la modă. Sunteți pregătite fetele? Apoi începeți-l, navigați prin garderoba lor de iarnă la modă și pregătiți-o pe Elsa și Anna să arate grozav pentru întâlnirea lor dublă de iarnă. O, da, acest joc gratuit de îmbrăcat pentru fete prezintă și doi dintre cei mai frumoși băieți din țara fanteziei, Kristoff și Jack Frost.

După cum știți, prințesele noastre sunt adevărate fashioniste, așa că asigurați-vă că alegeți atât haine calde, cât și elegante. Puneți-le pe fete să încerce toate combinațiile voastre preferate, iar când le găsiți pe cele potrivite, accesorizați-le cu ugg-uri, cizme înalte, jartiere, cizme biker. Apoi aruncați o privire la selecția lor de accesorii de iarnă. Există pălării tricotate, eșarfe supradimensionate, mănuși și chiar niște ochelari de lux pe care îi puteți folosi pentru a-și completa aspectul elegant de iarnă. Când ați terminat, alăturați-vă fetelor de afară și distrați-vă sprijinindu-le să câștige lupta cu bulgări de zăpadă împotriva prietenilor lor.

Mult noroc, fetelor, și distrați-vă de minune jucând jocul de îmbrăcat Icy Couples Winter Time pentru fete online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de cuplu pe care ar trebui să le joci în continuare:

  1. Tag Princess Boyfriend
  2. Princesses Double Date
  3. Jack Frost o înșală pe Elsa?