Jack Frost o înșală pe Elsa? on Prinxy

Te joci Jack Frost o înșală pe Elsa? pe Prinxy

Povestea jocului Jack Frost o înșală pe Elsa?

Elsa l-a surprins pe Jack Frost înșelând-o și, băiete, asta a dus la o adunare de urgență a BFF-urilor! Are nevoie de toți prietenii ei în jurul ei în aceste vremuri grele și ar trebui să fii și tu acolo! Deci, vino și alătură-te reginei tale Frozen preferate în acest joc distractiv pentru fete care începe cu Is Frost Cheating On Elsa?

Dar, înainte de a-și șterge lacrimile și de a uita de el pentru totdeauna, să descoperim povestea despărțirii Elsei! Alătură-te cuplului fericit la cinema și ajută-o pe Elsa să arunce o privire în telefonul lui Jack. Pur și simplu, setați parola pentru a debloca telefonul iubitului ei și apoi scanați prin telefonul lui Jack. Această sarcină specială necesită multă precizie și atenție, dar dacă sunteți familiarizat cu jocurile slacking, atunci îl veți finaliza cu ușurință. Ține-l pe Jack ocupat cu popcorn și sifon și, în același timp, ține apăsat clicul stâng al mouse-ului pentru a-l ajuta pe Elsa să scaneze prin telefon. Eliberați mouse-ul când Jack se distrage și apoi repetați până când bara de progres este completă.

SUGESTIE: Pentru a debloca telefonul lui Jack trebuie să introduceți data sărbătorii preferate a Elsei. Asta e Craciunul :)

Bănuielile ei erau întemeiate? Desigur, au fost. Femeile au un al șaselea simț foarte bine dezvoltat, a trebuit doar să-și confirme suspiciunile. Acum că relația lor s-a încheiat, are nevoie de toți prietenii din jur pentru a o distra. Iată unde tu, Anna și Ariel vă uniți forțele pentru a o înveseli pe Elsa și a o ajuta să se simtă mai bine. Doamnelor, o scoateți pe Elsa și vă veți asigura că va trece prin această perioadă dificilă din viața ei.

Vino și alătură-te fetelor tale Disney preferate în vestiarul lor, începând cu acest nou joc de îmbrăcat pentru fete și ajută-le pe cele trei prietene să se pregătească pentru o noapte de fete. Răsfoiți prin dulapurile lor colorate și selectați fie o rochie minunată, fie o ținută drăguță din două piese pentru fiecare fată, apoi asociați-vă selecția cu un cardigan tricotat sau cu o vestă din blană artificială și cu perechea potrivită de pantofi cu toc înalt. Apoi selectați o locație plăcută pentru ca aceștia să se bucure de timpul petrecut împreună.

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc online pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de cuplu pe care ar trebui să le verificați:

  1. Ben Lasându-l pe Ellie
  2. Ice Queen Break Up
  3. Eliza Breakup Drama