Miruna's Adventures: Slime Galaxy on Prinxy

Te joci Miruna's Adventures: Slime Galaxy pe Prinxy

Povestea jocului Miruna's Adventures: Slime Galaxy

Hei copii, ți-a fost dor de prietena noastră veselă Miruna? S-a întors cu o altă aventură pe care o să o iubești. Pleacă într-o aventură distractivă în univers și intenționează să se oprească pe fiecare planetă pentru a ... crea o mocirlă unică pentru fiecare planetă. Deci, sunteți gata să explorați sistemul solar? Joacă Miruna's Adventures: Slime Galaxy online la Prinxy.app, amestecă diverse ingrediente în slime limpede și fă slime colorată inspirată de diferite culori ale sistemului nostru solar.

Dar, înainte de a începe cu prima slime a lui Miruna, permiteți-mi să vă spun câteva detalii despre acest joc educațional online pentru fete. Miruna te va duce la toate cele opt planete ale Sistemului Solar și împreună vei face o singură nămol care evidențiază principalele caracteristici ale acelei planete. Pentru fiecare nămol, veți folosi ingrediente diferite, iar fiecare nămol rezultat va fi unic nu numai în ceea ce privește culoarea, ci și în ceea ce privește duritatea și elasticitatea. Și asta nu este tot! Miruna's Adventures: Slime Galaxy nu este doar un joc de bricolaj , ci este și un joc educativ încărcat cu multe fapte distractive. Nu ar trebui să le săriți, veți învăța lucruri interesante despre celelalte planete din sistemul nostru solar. Să explorăm sistemul solar împreună cu Miruna veselă!

Prima planetă pe care o descoperiți împreună este Mercur , cea mai mică planetă din sistemul solar. Portocaliul, galbenul și cuprul sunt culorile reprezentative ale acestei planete, așa că tu și Miruna trebuie să obțineți o nămol galben solid, cu margele de cupru și sclipici portocalii. Amestecați ingredientele potrivite, iar nămolul dvs. de mercur va fi gata în cel mai scurt timp. Bună treabă, doamnelor! Următoarea ta oprire este pe planeta Venus . Aceasta este planeta care se rotește în direcția opusă față de Pământ, iar nămolul dvs. de Venus ar trebui să aibă culori deschise, precum argintiu, alb, auriu deschis și nacru. Dar așteaptă să vezi ingredientele pe care le folosești pentru a face acest slime perfect.

Știți care este a treia planetă de la soare? Este Pământul ! Și nămolul acestei planete ar trebui să fie inspirat de culorile sale de semnătură, cum ar fi albastru, verde, alb și albastru deschis. Presărați ingredientele pe nămol limpede, amestecați-le bine și creați-ne nămolul Pământului cu câteva clicuri. Apoi, închideți-vă pentru o călătorie uimitoare pe Planeta Roșie. Misiunile pe Marte sunt foarte populare în zilele noastre, dar ați văzut în magazine o nămol inspirată de Marte? Să facem primul astăzi! Sper că sunteți gata pentru încă ceva, mai avem încă patru planete de acoperit. Cu siguranță, cea mai spectaculoasă nămol va fi cea inspirată de Jupiter . Este cea mai mare planetă din sistemul solar și are inele din praf și asteroizi.

Încă trei provocări de acoperit în această aventură Galaxy, deci sunteți gata să descoperiți ultimele trei caracteristici slime din acest joc online pentru fete ? Următoarea oprire este pe planeta Saturn . Similar cu Jupiter, această planetă este, de asemenea, înconjurată de inele, dar de această dată discutăm despre inele de gheață. De asemenea, culorile reprezentative pentru nămolul Saturn vor fi diferitele nuanțe de galben, un pic de portocaliu și un indiciu de nisip. Presărat cu paiete galben închis și înconjurat de inele, nămolul inspirat de Saturn va fi unic. Urmează Uranus , unul dintre giganții gazoși ai sistemului nostru solar. Ești curios să vezi ce ingrediente vei folosi pentru a obține o nămol albastru pufos inspirat de planeta Uranus? Încă o oprire și avem colecția noastră de slime de galaxii completă. Neptun este a 8-a planetă din sistemul nostru solar și această frumusețe este condusă de multe nuanțe de indigo. Începeți cu ultima sarcină în acest joc de bricolaj online pentru fete și vedeți cât de frumos va ieși nămolul dvs. Neptun.

Educațional și distractiv, încărcat cu lucruri pentru fete fete și o mulțime de fapte distractive, Miruna's Adventures: Slime Galaxy este unul dintre cele mai bune jocuri pentru copii online. Și asta nu este tot! De asemenea, are opt mini jocuri de îmbrăcat unice, care ascund piese vestimentare și accesorii în culorile reprezentative ale fiecărei planete pe care tu și Miruna urmează să le vizitați. Joacă-l azi!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei dintre aventurile lui Miruna pe care ar trebui să le verificați:

  1. Miruna's Adventures: Vet
  2. Miruna's Adventure: Filter Mania
  3. Miruna's Adventure: Meet Maria