Glam și lucios on Prinxy

Te joci Glam și lucios pe Prinxy

Povestea jocului Glam și lucios

Pregătește-te să te înfățișezi cu Glam And Glossy , un loc de joacă fabulos pentru toți pasionații de jocuri de machiaj . Aici faci echipă cu Ashley, Rose și Olivia și decodezi look-urile de machiaj la modă! Ești gata să experimentezi procesul magic de transformare a machiajului?

Apăsați butonul de redare pentru a vă alătura lui Ashley, Rose și Olivia în călătoria lor de exprimare prin machiaj. Învață de la ei, joacă-te cu ei și, în cele din urmă, ai putea începe să-ți stabilești propriile tendințe! Acest joc pentru fete nu este doar o diversiune distractivă. Este o aventură în lumea frumuseții, un tutorial de machiaj practic și o plimbare absolută pentru cei pasionați de toate lucrurile pline de farmec.

Începeți-vă cu primul nostru maestru de machiaj, Ashley, diva noastră obsedată de euforie. Strălucirea ei semnătură provine dintr-un depozit fermecat de pietre strălucitoare. Puneți-vă într-o paletă de farduri de pleoape strălucitoare, rimeluri pentru nivelarea genelor, blushuri strălucitoare și rujuri de buze. Transformă-l pe Ashley într-o adevărată zeiță Euforiei și lasă distracția să înceapă! Și asta nu este tot. Adăugați nota finală perfectă alegând cele mai elegante accesorii din colecția noastră fabuloasă - cercei, coliere, coroane sau chiar un inel de nas îndrăzneț.

Urmează Rose, prințesa noastră pop-up. Trusa ei de machiaj este împodobită cu un pop unic de culoare care fură, fără îndoială, lumina reflectoarelor. În calitate de artist de machiaj al ei, înarmat cu farduri de pleoape pline de viață, rimel de prelungire, farduri de obraz și rujuri de lungă durată, poți crea un spectacol plin de culoare! Garnitura de cireșe este, desigur, o selecție de accesorii care învârt capul - cercei, coliere, coroane, un inel de nas nervos - orice vă plutește barca de modă!

Nu în ultimul rând, faceți cunoștință cu Olivia, experta noastră în machiaj metalic. Dragostea Oliviei pentru metale este contagioasă. Cu un set bogat de farduri de pleoape strălucitoare, rimeluri groase și luxuriante, farduri de obraz strălucitoare și rujuri strălucitoare, crearea aspectului ei emblematic este o pură încântare. Pentru a-și perfecționa aspectul, explorează și joacă-te cu accesorii strălucitoare.

Distrați-vă de minune jucând jocul Glam And Glossy pentru fete online la Prinxy.app

Comenzi de joc

  • Folosește mouse-ul pentru a răsfoi toate opțiunile din acest joc online pentru fete.

Dacă vă place acest joc, puteți încerca și alte jocuri de machiaj de la Prinxy.app:

  1. Barbiemania
  2. Practică pe mine
  3. Machiaj Mermaidcore