Joaca jocuri de: Selfie

Bine ați venit în lumea fabuloasă a selfie-urilor , unde fetele din joc își pot exprima creativitatea și pot surprinde momentele lor preferate! Experimentați bucuria de a poza, de a face fotografii și de a împărtăși cele mai bune fotografii cu prietenii în această colecție uimitoare de jocuri cu tematică selfie-uri.

Asumați-vă rolul unei regine selfie la modă, îmbrăcându-vă în cele mai noi stiluri și creând aspectul perfect pentru ședințele dvs. foto. Alege fundalul perfect și iluminarea măgulitoare pentru a face fotografiile tale să strălucească cu adevărat.

Alăturați-vă personajelor noastre elegante în timp ce se îmbarcă în aventuri incitante, surprinzând fiecare pas al călătoriei lor cu camera lor selfie de încredere. Cu fiecare nou nivel, există mai multe oportunități de a face selfie-uri și de a le împărtăși prietenilor tăi.

Intră în pielea unei celebrități sau a unui influencer, înconjurat de fani adoratori și camere intermitente. Pe măsură ce ajungi la celebritate, va trebui să stăpânești arta ipostazei perfecte pentru selfie-uri pentru a menține atenția tuturor.

Explorați lumi încântătoare pline de creaturi mistice și peisaje magice. Pe parcurs, strânge comori ascunse și realizează momente uimitoare de selfie care îi vor lăsa pe prietenii tăi cu gura căscată.

Deblochează noi ținute, accesorii și filtre pe măsură ce progresezi în joc, adăugând și mai mult fler selfie-urilor tale deja fabuloase. Experimentează cu diferite look-uri și stiluri pentru a descoperi cel mai bun joc pentru selfie-uri .

Așadar, ia-ți telefonul, ia o ipostază și pregătește-te să faci niște fotografii uimitoare în această colecție fantastică de jocuri cu selfie-uri concepute doar pentru jucătorii de fete!