Stilist de Halloween on Prinxy

Te joci Stilist de Halloween pe Prinxy

Povestea jocului Stilist de Halloween

Halloween-ul se află în spatele colțului, iar stilista Sara trebuie să decidă în continuare costumele câștigătoare pe care le vor purta clienții ei anul acesta. Trei dintre ei au nevoie de ajutorul ei, dar, din păcate, nu mai are idei. O vei ajuta? Deveniți asistentul Sara în jocul de îmbrăcat pentru fete de Halloween Stylist și creați o petrecere interesantă pentru clienții Sara!

Dar mai întâi, să întâlnim fetele. Șase fashioniste nerăbdătoare așteaptă la coadă pentru a se coafa pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului, dar tu și Sara aveți suficient timp să vă îmbrăcați doar trei. Faceți clic pe fiecare fată pentru a-i învăța numele și pentru a descoperi și personajul care o inspiră. Clienții Sara sunt unii dintre cei mai cool și au unele dintre cele mai nebunești idei. Ei au deja costumele în minte, deci trebuie doar să le selectați trei și apoi să le puneți laolaltă. Vanessa intenționează să se îmbrace în Eleven din Stranger Things, Maya în Wonder Woman, Irina în Wilma Flintstone, Carmen în rolul Prințesei Jasmine a lui Disney, Julia merge în rolul Khaleesi din Game Of Thrones și avem și Naomi care vrea să se îmbrace în Princess Leia din Star Wars. Deci pe care le vei alege?

Odată ce a fost luată decizia principală, puteți continua și juca jocul stilist . Rețineți că trebuie să vă amintiți caracterul în care fiecare fată vrea să se transforme. Când obțineți acces la costume și recuzită, încercați din răsputeri să selectați articolele potrivite pentru fiecare dintre clienții Sara. Alege topuri, pantaloni sau ținute întregi, pantofi și coliere. Apoi, le puteți alege coafurile și vă puteți machia. După ce ați terminat, stilista Sara vă va analiza munca și apoi va decide dacă aveți ce este nevoie pentru a fi asistenta ei.

Completați provocarea Sara și vedeți dacă puteți pregăti aceste fete la timp pentru petrecerea de Halloween. Distrează-te minunat jucând cele mai bune jocuri de vacanță online la Prinxy.app!

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a finaliza toate activitățile din acest joc de îmbrăcat online pentru fete.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri de Halloween pe care ar trebui să le verificați:

  1. Machiajul meu de Halloween
  2. Petrecerea Halloween-ului Prințeselor
  3. Ellie Halloween Trick Or Treat