Cute Dragon Recovery on Prinxy

Te joci Cute Dragon Recovery pe Prinxy

Povestea jocului Cute Dragon Recovery

Abilitățile dvs. de îngrijire a animalelor de companie sunt necesare astăzi online la Prinxy.app! Avem un balaur jucăuș care a fost rănit destul de grav în ultima sa clasă de zbor și care are nevoie de toată atenția ta medicală. Vino și alătură-te lui în jocul pentru animale de companie Cute Dragon Recovery pentru fete, pune la încercare abilitățile tale de medic veterinar și îngrijește bine corpul său rănit!

Acest bebeluș dragon nu are multă experiență în zborul la altitudini mari. Astăzi, a vrut să se provoace, dar, din păcate, și-a pierdut controlul asupra corpului și a căzut puternic, lovind totul în drum între cer și pământ. Acum, aici este nevoie de abilitățile dvs. de veterinar pentru animale de companie în acest joc de dragon online pentru fete. Apăsați butonul de pornire, evaluați daunele și începeți să aveți grijă de toate leziunile aplicând tratamentul miraculos. Îndepărtați ramurile de copaci care au rămas prinse în corpul său, apoi aveți grijă de tăieturi tratându-le cu cremă de mentă răcoritoare. Și coada lui pare cam zdruncinată, așa că asigurați-vă că o înfășurați într-un bandaj pentru a se recupera mai repede. Apoi, dă-i un sedativ injectabil pentru a-l ajuta să facă față durerii cauzate de cădere.

Acum adu-l acasă și pregătește-te să descopere o nouă provocare în acest joc online de îngrijire a animalelor de companie. Trăiește-l pe noul tău prieten cu o baie cu bule calde și o ținută nou-nouță. S-ar putea să pară complicat să te îmbraci un dragon, dar nu ratați această ocazie distractivă de a-l îmbrăca într-o ținută cu adevărat funky. O ținută colorată îl va înveseli, așa că pur și simplu răsfoiți prin selecția impresionantă de tricouri și pantaloni, încercați diferite combinații și selectați-o pe cea câștigătoare. Accesorizează-l cu o pereche de aripi noi și o coadă la alegere. Știți ce va ajuta la accelerarea procesului de vindecare? O masă delicioasă de casă, așa că fii pregătit să parcurgi toți pașii din sesiunea de gătit pe care am pregătit-o în continuare.

În bucătăria noastră virtuală, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a pregăti o masă delicioasă pentru bebelușul dvs. de companie. El tânjește după niște tacos delicioase, dar din fericire le puteți pregăti foarte repede. Pur și simplu sotati carnea tocata cu legume proaspete, apoi pregatiti taco pita. Puneți totul laolaltă și serviți felul de mâncare dragonului vostru flămând. Sarcina ta de îngrijire a animalelor de companie este completă atunci când animalul tău de companie se simte mai bine și are chef de o altă sesiune de antrenament.

Distrează-te minunat completând toate provocările din jocul pentru animale de companie Cute Dragon Recovery pentru fete.

Controale de joc

  • Folosiți mouse-ul pentru a interacționa.

Jocuri similare

Iată încă trei jocuri GRATUITE pentru animale de companie pe care ar trebui să le verificați:

  1. Miruna's Adventure: Vet
  2. Unicorns Birthday Surprise
  3. Puzzle Unicorni și Dragoni